TİP 550 EKMEKLIK BUĞDAY UNU

ÜRÜN HAKKINDA

ÜRÜN HAKKINDA

  • Her çeşit ekmek yapımında kullanılır.

    Ürün, geleneksel ekmeklerden modern ekmek çeşitlerine kadar geniş bir yelpazede kullanım alanına sahiptir. Somun ekmek, francala, tam buğday ekmeği, köy ekmeği ve tüm ekmek türlerinde mükemmel sonuçlar verir. Farklı ekmek tariflerinin ihtiyaçlarına uygun özel formülasyona sahiptir.

  • Buğday unu ve C Vitamini içermektedir. Hiç bir kimyasal ağartıcı içermez.

    Ürün, seçilmiş kaliteli buğdaylardan elde edilen özel un karışımından üretilmiştir. İçeriğinde doğal C vitamini (askorbik asit) bulunur ve kimyasal ağartıcılar, yapay beyazlatıcılar kesinlikle kullanılmaz. Bu sayede hem doğal lezzet korunur hem de sağlıklı bir ürün elde edilir.

  • 50 Kg PP çuval seçeneği mevcuttur.

    Ürün, endüstriyel kullanım ve toptan satışlar için özel olarak tasarlanmış dayanıklı 50 Kg PP çuval ambalajında sunulmaktadır. Nem geçirmez özelliği sayesinde ürünün tazeliği ve kalitesi uzun süre korunur.

  • Raf ömrü üretildiği tarihten itibaren 12 aydır.

    Ürün, uygun saklama koşullarında (serin, kuru ortamlarda) 12 ay boyunca tazeliğini korur. Ambalaj açıldıktan sonra hava almayacak şekilde kapatılması önerilir. Uygun depolama ile ürün kalitesinde herhangi bir bozulma meydana gelmez.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Ürün Analiz Tablosu

Özellikler ve limit değerleri — üretim/etiket bilgileri için kullanılabilir.
Son güncelleme: 2025-10-22

Özellik Değer
%Rutubet (Ağırlıkça) 14,5 — Max
%Protein (Ağırlıkça) 10,5 — Min
%Kül 0,55 — Max
Tat ve Koku Kendine özgü tat ve kokuda
Renk ve Görünüş Kendine özgü renk ve görünüşte
Ürün Özellikleri Tablosu

Ürünün performans ve kalite özellikleri aşağıda listelenmiştir.

Son güncelleme: 2025-10-22
Özellik Açıklama
Daha fazla ürün elde edilmesi
Yüksek verimlilik sağlayarak aynı miktarda hamurdan daha fazla ekmek üretimi mümkün kılar.
Ekmek içi gözeneklerinin ince duvarlı ve homojen olması
Ekmek içyapısında düzgün, ince duvarlı ve eşit dağılımlı gözenek yapısı oluşur.
Kabukta yırtılma ve çatlama olmaması
Ekmek kabuğu pürüzsüz ve sağlam yapıda olur, istenmeyen çatlak ve yırtılmalar oluşmaz.
Mükemmel bıçak açma
Ekmek dilimlenirken temiz kesim sağlar ve ufalanma yapmaz, düzgün dilimler elde edilir.
Hamurun kolay şekil alması ve ekmeğin hacimli olması
Hamur kolay şekillendirilebilir özellik gösterir ve pişen ekmek yüksek hacimli sonuçlar verir.