TİP 650 EKMEKLİK BUĞDAY UNU

- Her çeşit ekmek yapımında kullanılır.
Ürün, geleneksel ekmeklerden modern ekmek çeşitlerine kadar geniş bir yelpazede kullanım alanına sahiptir. Somun ekmek, francala, tam buğday ekmeği, köy ekmeği ve tüm ekmek türlerinde mükemmel sonuçlar verir. Farklı ekmek tariflerinin ihtiyaçlarına uygun özel formülasyona sahiptir.
- Buğday unu ve C Vitamini içermektedir. Hiç bir kimyasal ağartıcı içermez.
Ürün, seçilmiş kaliteli buğdaylardan elde edilen özel un karışımından üretilmiştir. İçeriğinde doğal C vitamini (askorbik asit) bulunur ve kimyasal ağartıcılar, yapay beyazlatıcılar kesinlikle kullanılmaz. Bu sayede hem doğal lezzet korunur hem de sağlıklı bir ürün elde edilir.
- 50 Kg PP çuval seçeneği mevcuttur.
Ürün, endüstriyel kullanım ve toptan satışlar için özel olarak tasarlanmış dayanıklı 50 Kg PP çuval ambalajında sunulmaktadır. Nem geçirmez özelliği sayesinde ürünün tazeliği ve kalitesi uzun süre korunur.
- Raf ömrü üretildiği tarihten itibaren 12 aydır.
Ürün, uygun saklama koşullarında (serin, kuru ortamlarda) 12 ay boyunca tazeliğini korur. Ambalaj açıldıktan sonra hava almayacak şekilde kapatılması önerilir. Uygun depolama ile ürün kalitesinde herhangi bir bozulma meydana gelmez.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Ürün Analiz Tablosu
Özellikler ve limit değerleri — üretim/etiket bilgileri için kullanılabilir.
Son güncelleme: 2025-10-22
| Özellik | Değer |
|---|---|
| %Rutubet (Ağırlıkça) | 14,5 — Max |
| %Protein (Ağırlıkça) | 10,5 — Min |
| %Kül | 0,65 — Max |
| Tat ve Koku | Kendine özgü tat ve kokuda |
| Renk ve Görünüş | Kendine özgü renk ve görünüşte |
Ürün Özellikleri Tablosu
Ürünün performans ve kalite özellikleri aşağıda listelenmiştir.
| Özellik | Açıklama |
|---|---|
|
Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi
|
Ürünün su tutma kapasitesi arttıkça verimlilik ve çıktı miktarı artar. |
|
Elastik yapıda hamur elde edilmesi
|
Hamur yüksek elastikiyet özelliği gösterir ve esnek yapısı ile kolay işlenebilirlik sağlar. |
|
Hamurun kolay şekil alması ve elde edilen ekmeğin büyük hacimli olması
|
Hamur kolayca şekillendirilebilir ve pişen ekmek yüksek hacimli sonuçlar verir. |
|
Ekmek içi gözeneklerinin ince duvarlı ve homojen olması
|
Ekmek içyapısında düzgün, ince duvarlı ve eşit dağılımlı gözenek yapısı oluşur. |
|
Mükemmel bıçak açma
|
Ekmek dilimlenirken temiz kesim sağlar ve ufalanma yapmaz, düzgün dilimler elde edilir. |